Het eerste échte Star Wars-lichtzwaard is een feit!

Het eerste échte Star Wars-lichtzwaard is een feit!

Check de video van het Star Wars-zwaard.

Welke gadget uit een flim zou jij graag willen hebben? Een hoverboard uit Back to the Future, het harnas van Iron Man, de Memory Wiper uit Men in Black, de Light Cycles uit Tron Legacy of toch een heus lichtzwaard uit Star Wars?

Sommige van de vele gadgets die we in films voorbij zien komen worden ook echt werkelijkheid. Denk naar aan de zelfstrikkende schoenen uit Back to the Future. En nu is er ook een écht lichtzwaard... Nou, bijna dan.

Disney onthult echt lichtzwaard
Gisteren 4 mei was het Star Wars Day en dan telt er voor de fans maar één ding: Star Wars-speelgoed en prullaria. Uiteraard verschenen er weer verschillende niet-werkende Star Wars-lightsabers in de stores van Disney.

Dit keer werd er echter ook de werkende lightsaber onthuld die te zien zal zijn in de attractie Star Wars: Galactic Starcruiser van Disney World. Het zwaard werd afgelopen maand al aangekondigd, maar nu is er ook een video!

We zien een acteur als Rey met het "laser zwaard". Hoe het zwaard is gemaakt is nog niet duidelijk en of de gadget ook beschikbaar komt voor het publiek valt te betwijfelen. Tot die tijd kun je het doen met een van deze versies.



NieuwsFilm

meest populair