Fan van games? Check dan deze 5 tips op Netflix

Fan van games? Check dan deze 5 tips op Netflix

We zetten vijf toffe gamefilms op #Netflix voor je op een rij!

Houd je heel erg van videogames? Dan hebben we vandaag een leuke lijst met vijf tips op Netflix voor je met zowel gameverfilmingen als een gamefilm. We duiken er meteen in!

Pokémon Detective Pikachu (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Letterman | Cast: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Bill Nighy
In een wereld waarin mensen Pokémon verzamelen om met elkaar te vechten, ontmoet een jongetje een intelligent wezentje die graag detective wil worden.

Assassin's Creed (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Justin Kurzel | Cast: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson
De ter dood veroordeelde Callum Lynch moet meewerken aan een geheim experiment. Daarbij verkent hij de herinneringen van zijn voorouder Aguilar, die in het vijftiende eeuwste Spanje leefde. Zo verkrijgt hij de vaardigheden van een Master Assassin en ontdekt hij een afstammeling van de geheime gemeenschap van Assassins te zijn, die in een eeuwigdurende strijd met de Templars verwikkeld zijn.

Angry Birds (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clay Kaytis, Fergal Reilly | Cast: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny R. McBride, Maya Rudolph
Ontdek waarom de vogels zo boos zijn. ALs een eiland, bewoond door vrolijke niet-vliegende vogels, bezocht wordt door mysterieuze groene varkentjes, is het aan drie bannelingen, Red, Chuck en Bomb, om uit te vogelen wat ze van plan zijn.

Mortal Kombat (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul W.S. Anderson | Cast: Christopher Lambert, Robin Shou, Linden Ashby, Cary-Hiroyuki Tagawa
De beste strijders, de Mortals, gaan het gevecht aan met het kwaad in het afschrikwekkende koninkrijk 'Outworld'. De inzet is niets minder dan het lot van de wereld en al haar bewoners... De drie Mortals worden uitgenodigd door Shang Tsung voor de tiende Mortal Kombat en onder leiding van de machtige dondergod Rayden leren ze hun eigen innerlijke angst te overwinnen. Als de vierarmige Prins Goro dit toernooi zou winnen, raakt de aarde voor eeuwig ondergedompeld in een grote duisternis. Maar de drie Mortals hebben een geheim wapen, de beeldschone prinses Kitana. Slagen zij erin de rust en vrede op Outworld te herstellen?

Pixels (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Columbus | Cast: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage
Een stel video game experts wordt gerekruteerd door het leger als jaren '80 video game personages New York aanvallen.

NieuwsFilm

meest populair