'Pokémon: Detective Pikachu'-vervolg komt er niet meer?

'Pokémon: Detective Pikachu'-vervolg komt er niet meer?

Dat denkt in elk geval de hoofdrolspeler Justice Smith.

Met Detective Pikachu wist regisseur Rob Letterman aan te tonen dat gameverfilmingen echt wel goed kunnen slagen. Hij bracht de onwaarschijnlijke wereld van Pikachu op succesvolle, originele wijze naar het witte doek.

De film wist met een box office van 433 miljoen dollar nog best succesvol te zijn en werd ook meteen een van de best ontvangen gamefilms in de geschiedenis (met een score van 67% op Rotten Tomatoes).

Vervolg aangekondigd
Vijf maanden voordat de film uitkwam, kondigde men al aan dat er een vervolg zou komen. Maar daar hebben we de laatste tijd niets meer over gehoord. Acteur Justice Smith, die de menselijke hoofdrol speelde, gelooft ook niet meer dat het gaat lukken.

"Ik zou echt graag mee willen doen met een Detective Pikachu 2. Maar ik weet niet of het er ooit gaat komen," begon hij. "Laten we maar niet te veel zitten hopen want ik geloof niet dat het er nog komt. Al hoop ik echt van wel. Eerlijk gezegd ben ik een groot fan, dus wie weet. Ik hoop het."

Duidelijk was wel dat men een vervolg op het oog had, daar liet het einde van Detective Pikachu ook voldoende ruimte voor open.

NieuwsFilm

meest populair