Algemeen

'Pokémon: Detective Pikachu'-vervolg komt er niet meer?

Dat denkt in elk geval de hoofdrolspeler Justice Smith.

door Jim Pedd om 12:32 in Algemeen
Met Detective Pikachu wist regisseur Rob Letterman aan te tonen dat gameverfilmingen echt wel goed kunnen slagen. Hij bracht de onwaarschijnlijke wereld van Pikachu op succesvolle, originele wijze naar het witte doek.

De film wist met een box office van 433 miljoen dollar nog best succesvol te zijn en werd ook meteen een van de best ontvangen gamefilms in de geschiedenis (met een score van 67% op Rotten Tomatoes).

Vervolg aangekondigd
Vijf maanden voordat de film uitkwam, kondigde men al aan dat er een vervolg zou komen. Maar daar hebben we de laatste tijd niets meer over gehoord. Acteur Justice Smith, die de menselijke hoofdrol speelde, gelooft ook niet meer dat het gaat lukken.

"Ik zou echt graag mee willen doen met een Detective Pikachu 2. Maar ik weet niet of het er ooit gaat komen," begon hij. "Laten we maar niet te veel zitten hopen want ik geloof niet dat het er nog komt. Al hoop ik echt van wel. Eerlijk gezegd ben ik een groot fan, dus wie weet. Ik hoop het."

Duidelijk was wel dat men een vervolg op het oog had, daar liet het einde van Detective Pikachu ook voldoende ruimte voor open.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

40 Jaar aan Pokemon-materiaal en dan kiezen ze Detective Pikachu om een film te maken en laten ze Pikachu ook nog eens praten.
Dit soort dingen moet je gewoon niet als live-action film willen doen.

Secret1994goesFilm

Avatar

Vond het wel een redelijk filmpje... hoe heeft deze het in het algemeen gedaan?
Financieel goed genoeg om een deel 2 te krijgen of niet?

Speedster

Avatar

Op Detective Pikachu 2 zit ik ook niet echt te wachten, maar andere live action films binnen deze wereld zou ik wel benieuwd naar zijn Smiley face

23VDV23

Avatar

Toch best verrassend. Film deed het goed aan de box office en werd nog redelijk ontvangen door critici. Natuurlijk niet als meesterwerk, maar een game verfilming die als 'coherent' wordt bestempeld is toch best een zeldzaamheid. Ik vond hem zelf ook wel geestig. Daarnaast...Pokémon verkoopt, Ryan Reynolds (die er duidelijk plezier in had) verkoopt...best vreemd dat je er dan geen sequel aan vast plakt.

RobzZ01

Avatar

@23VDV23

Idd, deed het wat dat betreft nog beter dan Sonic en daar werd onmiddelijk een sequel van besteld. Vond dit best een leuk filmpje en zeker de wereld die werd uitgebouwd vraagt om meer...

Enternalgamingyt

Avatar

Maak een verfilming van ash in real life denk als ie net zo goed is als de animatie dat ie goed slaagt plus zou graag giratina palkia dialga en arceus real zien want die zijn cool

NieuwsFilm

meest populair