Algemeen

Fantasyfilm 'The Green Knight' krijgt 5 mysterieuze personageposters

Duidelijk aanwijzingen op posters zoals we ze vaker zouden moeten zien.

door Bram de Groot om 07:34 in Algemeen
Aankomende zomer verschijnen heel wat uitgestelde grote blockbusters in de bioscoop en daaronder valt ook het toch wat minder bekende The Green Knight van regisseur David Lowery (The Old Man & the Gun).

Hieronder zie je nu vijf personageposters die duidelijk minder standaard zijn dan gemiddeld. Het zijn misschien niet de allermooiste affiches, maar ze houden de fantasyfilm wel prima mysterieus.


The Green Knight: hopelijk in de Nederlandse bioscoop
Met rollen voor acteurs als Dev Patel, Kate Dickie, Alicia Vikander, Joel Edgerton, Barry Keoghan, Ralph Ineson en Sean Harris verschijnt The Green Knight is het nog wachten op de definitieve verschijningsdatum in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de eerdere trailer.


In The Green Knight volgt Sir Gawain. Hij is de eigenzinnige neef van koning Arthur. Hij gaat op een queeste om de confrontatie aan te gaan met de zogenaamde Green Knight, een reusachtige groene vreemdeling en uitdager van mannen. Gawain vecht met geesten, reuzen, dieven tijdens een reis waarin hij zich probeert te onderscheiden en te bewijzen aan zijn familie en koninkrijk door de ultieme uitdager onder ogen te zien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

De hindoestaanse King Arthur versie van de Guardians of the Galaxy?

Sand

Avatar

cool , wist niet dat GRoot en Rocket Raccoon ook meededen? :p

milo007

Avatar

^ik heb niet echt zo'n probleem dat een hindoestaan de hoofdrol speelt. Al bij al is het een fantasy film. Het zou anders zijn moesten ze een waarheidsgetrouwe versie maken van King Arthur en hem een zwarte man maken. Bovendien is het verhaal van Gawain amper bekend dus kan er ook niet echt een gezicht op de beste man geplakt worden, dit in tegenstelling tot andere prominente fictieve figuren (Bond en Superman, nietwaar JJ?) die wel een duidelijk uiterlijk hebben.

Ang3l

Avatar

Hahaha, ik wilde exact dezelfde reactie typen.
"Hey, Groot en Rocket!"

Master Of Films

Avatar

RogueWon "De hindoestaanse King Arthur versie van de Guardians of the Galaxy?"
Ware het niet dat Dev Patel geboren is in Londen. Maar ik begijp het Sir Gawain komt uit Wales. Smiley face

Maac

Avatar

Dat is Rocket niet jongens, dat is één van de castleden van Von Triers Antichrist.

NieuwsFilm

meest populair