Bizar veel stunts in 'bloedbad'-video 'Fast & Furious 9'

Bizar veel stunts in 'bloedbad'-video 'Fast & Furious 9'

En dan wel een bloedbad voor de voertuigen in de F9.

De Fast & Furious-films zitten barstensvol stunts met auto's en zoals bij iedere franchise moet het vervolg de voorganger overtreffen. Ondanks dat we in de franchise al de nodige bizarre stunts hebben gezien, bewijst onderstaande video dat Fast & Furious 9 of F9: The Fast Saga er weer een schepje bovenop doet.

In de eerdere trailers voor de tiende film in de reeks zagen we al heel wat onmogelijk actiescènes voorbijkomen. Onderstaande video toont aan dat een groot deel van de stunts niet zomaar uit de computer zijn getoverd.

Fast & Furious 9: TOTAL CAR-NAGE
Onderstaande gave video TOTAL CAR-NAGE laat zien dat de echte hoofdrolspelers in de film niet namen als Vin Diesel en John Cena zijn. Het zijn vooral de honderden voertuigen die de show stelen!



In Fast & Furious 9 zien we hoe Cypher (Charlize Theron) terugkeren uit het achtste film. De schurk schakelt de hulp in van Doms jongere broer Jakob om wraak op Dom en zijn team te nemen. Vanaf 8 juli dit jaar moet de film van Justin Lin te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair