Algemeen

Grote scifi-actiethriller 'Infinite' met Mark Wahlberg naar Paramount+

De Antoine Fuqua-film niet op het witte doek.

door Bram de Groot om 08:35 in Algemeen
De coronacrisis houdt heel wat films van het witte doek. Recent verscheen bijvoorbeeld het prima Without Remorse met Michael B. Jordan op Amazon Prime Video en gisteren werd duidelijk dat de sciencefictionfilm Finch (voorheen BIOS) naar Apple TV+ verhuist.

Nu wordt duidelijk dat ook de mysterieuze scifi-actiethriller Infinite van regisseur Antoine Fuqua (The Equalizer, Southpaw) niet te zien zal zijn in de bioscopen.

Infinite naar Paramount+
Een van de nieuwste grote streamingdiensten is Paramount+ en net als bijvoorbeeld Disney+ en HBO Max wordt deze dienst de komende jaren over de wereld uitgerold. Uiteraard is content KING in de strategie. En om aan die content te komen wordt nu ook "eigen" filmproducties van het witte doek gehouden.

De actiethriller van Fuqua gaat over de man Evan McCauley die ontdekt dat zijn hallucinaties eigenlijk visioenen uit vorige levens zijn. Infinite biedt rollen aan onder meer Mark Wahlberg (The Fighter), Sophie Cookson (Kingsman: The Secret Service), Dylan O'Brien (Maze Runner), Rupert Friend (Homeland) en Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave).0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair