Algemeen

'Star Trek'-fans zouden helemaal gek zijn geworden van Noah Hawley's reboot

Alleen jammer dan dat we die nooit zullen zien.

door Jim Pedd om 11:38 in Algemeen
Er wordt op dit moment gewerkt aan twee Star Trek-films. Beiden worden geproduceerd door J.J. Abrams en Bad Robot. Maar er is vrijwel niets bekend over de twee projecten.

De eerste van de twee films wordt ontwikkeld door Kalinda Vasquez die meewerkte aan de serie Star Trek: Discovery. Van die film is niet duidelijk of deze naar de bioscoop komt, of dat deze te zien zal zijn op Paramount+. De tweede wordt ontwikkeld voor release in 2023.

Noah Hawley
Een film die we niet krijgen is van Noah Hawley, waar wel enige tijd aan gewerkt werd. Hij vertrok van het project om aan de slag te gaan met een Alien-serie voor Hulu.

Componist Jeff Russo onthulde dat het project van Hawley fantastisch zou zijn geweest: "Ik zou zeggen dat het niet anders was geweest, maar bedoel wel dat het een heel ander gevoel zou hebben omdat Noah zijn eigen stem heeft. Dus in dit zin zou het anders gevoeld hebben. Maar het was wel een Star Trek-verhaal en een interessante manier om Star Trek te vertellen, en ik voelde mij zo opgewonden dat ik ook meteen muziek heb geschreven."

"Als ik zo kijk naar hoe hij het aan mij uitlegde, denk ik dat fans het echt helemaal verloren zouden hebben en echt helemaal gek zouden zijn geworden. Ik las het script en zei: gezien dit verhaal zullen de fans echt helemaal doordraaien. Op een heel positieve manier."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

Ik geloof het niet.

NieuwsFilm

meest populair