'Mortal Kombat' verschijnt NIET in de Nederlandse bioscopen

'Mortal Kombat' verschijnt NIET in de Nederlandse bioscopen

De Mortal Kombat-film gaat direct online in Nederland.

De deuren van de bioscopen in Nederland zitten voorlopig nog enkele weken dicht en het is nog maar de vraag of deze eind mei opengaan. Veel reeds in de States verschenen films verschijnen daarom hier enkel online.

Dit geldt nu ook voor de recent verschenen film Mortal Kombat. De gameverfilming doet het wereldwijd redelijk na een wisselend ontvangst. De film zou het vooral goed doen bij de fans van de games, de personages en uiteraard de bikkelharde fatalities.

Mortal Kombat binnenkort digitaal te koop en als VOD
De film van de Australische filmmaker Simon McQuoid is vanaf 19 mei te digitaal koop op Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV. Vanaf 9 juni kun je Mortal Kombat huren via Video on Demand op Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile, Tele2, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.



Mortal Kombat volgt MMA-vechter Cole Young wanneer hij achtervolgd wordt door Sub-Zero, de beste strijder van Outworld. Tijdens zijn zoektocht naar zijn afkomst sluit Cole zich aan bij een groep uitverkorenen die proberen Earthrealm te verdedigen in een strijd tegen Outworld.

NieuwsFilm

meest populair