Vermakelijke trailer videogame-komedie 'Hero Mode' met Sean Astin (The Lord of the Rings)

Vermakelijke trailer videogame-komedie 'Hero Mode' met Sean Astin (The Lord of the Rings)

Check ook de poster!

In de nieuwe komedie Hero Mode heeft een tiener die uitermate goed kan coderen, slechts dertig dagen de tijd om het beste computerspel ter wereld te maken. Zo niet, dan raakt zijn familie alles kwijt. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


Nu haar videogamebedrijf op het punt staat om failliet te gaan, waagt Kate (Mira Sorvino) een gok en laat ze haar geniale zoon Troy (Chris Carpenter) een nieuw spel maken waarmee alles gered kan worden.

Ware nachtmerrie
Voor Troy komt hiermee een droom uit, maar voor de ontevreden ontwikkelaars - waaronder The Lord of the Rings-ster Sean Astin - en zelfs de CEO van het bedrijf is deze bemoeienis een ware nachtmerrie.

De rest van de cast bestaat uit Mary Lynn Rajksub, Kimia Behpoornia, Nelson Franklin, Indiana Massara, Phillip Solomon, Monte Markham, Creed Bratton, Jim O'Heir, Erik Griffin, Bobby Lee en Al Madrigal.

Hero Mode is het speelfilmdebuut van regisseur A.J. Tesler. Het scenario staat op naam van Jeff Carpenter. De film draait vanaf 4 juni in de States, maar heeft op dit moment nog geen Nederlandse releasedatum.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair