'Agents of SHIELD' krijgt mogelijk reboot met dezelfde acteurs

'Agents of SHIELD' krijgt mogelijk reboot met dezelfde acteurs

Het gerucht gaat dat Agents of SHIELD terugkeert.

Giant Freakin Robot stelt dat Agents of SHIELD terugkeert in het Marvel Cinematic Universe. De serie zou geen onderdeel meer uitmaken van het canon van de franchise, maar nu gaat het gerucht dat Marvel Studios een aantal van de personages terug wil brengen - gespeeld door dezelfde acteurs.

Eerder deze week kwamen we erachter dat Agents of SHIELD geen onderdeel meer uitmaakt van het Marvel Cinematic Universe. De serie werd op Disney+ namelijk verplaatst naar de 'Legacy'-series, waar ook ander materiaal dat geen officieel onderdeel maakt van het MCU uitmaakt, te vinden valt.

Agents of SHIELD
Nu stelt Giant Freakin Robot dus op basis van een "betrouwbare" bron dat de Agents of SHIELD terug zouden keren.

"Marvel wil de personages van de serie graag terugbrengen, maar hen wel als nieuw behandelen voor het publiek. In essentie wordt het een soft reboot van de franchise". Op die manier zijn ze "volledig toegankelijk voor iedereen die nooit naar Agents of SHIELD gekeken heeft".

Interessant is wel dat het idee van Marvel Studios is - dat stelt althans Giant Freakin Robot - dat de oorspronkelijke acteurs terugkeren. Het gaat dan om onder meer personages als Quake, Ghost Rider, Agent Coulson en Deathlok.

NieuwsFilm

meest populair