Geniale 'Harry Potter'-trailer vervangt toverstokken door wapens

Geniale 'Harry Potter'-trailer vervangt toverstokken door wapens

Een heerlijke clip vol bizarre momenten.

Een Harry Potter-fan heeft een geniaal idee. Wat nou als je de toverstokken van de franchise vervangt door geweren? Dat levert behoorlijk aparte momenten op.

Onderstaande clip werd door Mighty Mopar gemaakt, die heel wat geweren toevoegde aan de eerste Harry Potter-film. In de omschrijving noemt hij het "John Wick Jr." en terecht ook als we zien hoe graag het personage van Daniel Radcliffe met zijn geweer zwaait en het gebruikt.

Overal geweren
Heel gek is het niet om je voor te stellen dat er in de Potter-franchise van schrijfster J.K. Rowling geweren gebruikt zouden worden. Immers is het een wereld vol weerwolven en dodelijke bedreigingen. Wat nou als je die gewoon neer kan schieten?

Nou goed, dat dacht Mighty Mopar dus ook, met onderstaand resultaat:



De Harry Potter-franchise is voorlopig nog lang niet klaar. HBO Max gaat namelijk naast de films die Warner Bros. in de maak heeft, ook content in de franchise produceren.

Tijdens een presentatie vertelde Jason Kilar van HBO Max nog "ontzettend dankbaar te zijn om samen te kunnen werken met J.K. Rowling, dus ik zou zeggen dat er nog heel wat leuks en potentieel in zit."

NieuwsFilm

meest populair