Netflix deelt keiharde eerste teaser voor wraakthriller 'Xtremo'

Netflix deelt keiharde eerste teaser voor wraakthriller 'Xtremo'

De film is vanaf 4 juni te zien op Netflix.

Volgende maand kun je op Netflix kijken naar Xtremo, een Spaanse wraakthriller. Twee jaar na de moord op zijn zoon en vader bedenkt een gepensioneerde huurmoordenaar een plan om wraak te nemen op de dader: zijn bloedeigen broer. Bekijk hieronder de trailer.


Het is twee jaar geleden dat Lucero (Óscar Jaenada), de broer van Max (Teo García), de familie verraadt en de vader en zoon van Max vermoordt en Max voor dood achterlaat. Hij leeft echter nog en is uit op wraak.

Wraak
Twee jaar later vermoorden Lucero's mannen de familie van Leo, de jonge nieuwe protegé van Max. Dit is de druppel voor de wraakzuchtige Max en hij bedenkt eindelijk een plan om z'n broer en iedereen er omheen te elimineren.

De film is afkomstig van de in Barcelona geboren regisseur Daniel Benmayor. De cast bestaat uit Teo García, Óscar Jaenada, Óscar Casas, Andrea Duro, Luis Zahera, Sergio Peris-Mencheta, Juan Diego en Nao Albet.

Het scenario staat op naam van Ivan Ledesma, die zich liet inspireren door een verhaal van Teo García en Genaro Rodriguez. Xtremo is vanaf 4 juni te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair