Hoe Ryan Reynolds zijn vrouw leerde kennen: "Anonieme seks op wc vliegveld"

Hoe Ryan Reynolds zijn vrouw leerde kennen: "Anonieme seks op wc vliegveld"

Een romantische, liefdevolle terugblik ter ere van Moedersdag.

Ryan Reynolds heeft in een eerbetoon aan zijn vrouw Blake Lively voor Moederdag een zéér pikante anekdote onthuld over de twee. Volgens Reynolds leerde hij Lively kennen dankzij een anonieme vrijpartij in de wc's van een vliegveld.

"Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat jouw hart en ziel de kracht zijn van elk moment dat onze familie deelt", begint Reynolds zijn eerbetoon aan Lively. "Ik ben dankbaar voor het licht en de liefde die je stopt in elke seconde van ons leven".

Hij vervolgt: "Ik zie je in de ogen van onze kinderen... elke lach, elke keer dat je knippert en elk bedachtzaam moment van kwetsbaarheid. De tedere gruis die nodig is om vandaag de dag moeder te zijn is een daad van pure kracht en heldhaftigheid".

Vervolgens neemt de lofzang van Reynolds een vrij bijzondere wending. De acteur besluit namelijk om een zeer pikante anektdote te onthullen over zijn vrouw.

"Ik had nooit kunnen voorspellen dat anonieme seks in een toilethokje op het vliegveld kan leiden tot dit alles", grapt hij namelijk. "Fijne Moederdag".



NieuwsFilm

meest populair