Bella Thorne in een verleidelijke gele bikini

Bella Thorne in een verleidelijke gele bikini

'Nat' of niet 'nat' dat is de vraag!

Actrice en celebrity Bella Thorne weet wel hoe ze haar (mannelijke) fans moet bezig houden op Instagram. Vandaag deelt ze weer een serie foto's waarin de 24-jarige ster haar fraaie lichaam in een gele bikini tentoonstelt.

Bella Thorne heeft het druk
Als we kijken naar al haar aankomende films dan is Bella Thorne een bezig bijtje de aankomende jaren. Op de IMDb staan namelijk flink wat films op pre- en post-productie. Goed nieuws uiteraard voor de fans die vooral interesse hebben in haar acteerprestaties.

Ook zal Bella in 2021 in ieder geval te zien zijn in de TY-serie Paradise City waarin ze het personage Lily Mayflower speelt. Daarnaast zal ze acte de présence geven in de thriller Masquerade als het personage Rose.

Films die ze al heeft opgenomen zijn o.a Time Is Up, Measure of Revenge en Habit en dan gaat ze nog aan de slag met de titels The Uncanny, The Friendship Game, Salem State en Exo. Maar dit zijn waarschijnlijk niet allemaal bioscoopfilms.

Dol op Instagram
Maar naast haar acteerwerk is Bella dus ook gek op social media en vooral op het delen van spannende plaatjes. Het moet gezegd worden, ze heeft er het lichaam ook wel voor! Haar laatste post in gele bikini werd begeleid met de vraag:

Getting wet & before getting wet. You choose !! Comment a 😈4 wet or a 👼🏻 for dry


Wil je Bella Thorne in haar uitdagende gele bikini zien? Bekijk deze dan op haar Instagram-pagina


NieuwsFilm

meest populair