Gerucht: Marvel Studios onthult dit jaar nog de 'Fantastic Four'

Gerucht: Marvel Studios onthult dit jaar nog de 'Fantastic Four'

Dat beweert Mikey Sutton van Geekosity.

Het gerucht gaat dat Marvel Studios dit jaar nog komt met een onthulling van de cast van Fantastic Four. Sinds Disney Fox in maart 2019 overnam, vragen fans zich al af wie Marvel Studios zal casten in de hoofdrollen.

Volgens Sutton maken Emily Blunt en John Krasinski nog altijd goede kans om gecast te worden in de hoofdrollen. Het echtpaar zou frontrunners zijn voor de rollen van de Invisible Woman en Mr. Fantastic in de MCU-reboot.

Snelle onthulling
De anonieme bronnen van Sutton stellen nog altijd dat Marvel in gesprek is met Blunt voor de rol van Susan Richards. De filmstudio wil al sinds deze bestaat de actrice casten.

"Niet alleen is ze de meest populaire keuze voor Susan Richards, maar ze is ook perfect voor de rol, en een buitengewone actrice die een bepaalde zwaarte naar de rol zou brengen. Dat haar echtgenoot een rol zou krijgen, is een beetje de kers op de taart."

Hoewel er nog geen aankondiging is gedaan, zou Marvel Studios dit jaar van plan zijn om de cast te onthullen. Daarvoor wacht men nog af om te zien of Blunt en Krasinski wel of niet willen tekenen voor de film.

NieuwsFilm

meest populair