Ben Affleck en Jennifer Lopez samen op vakantie

Ben Affleck en Jennifer Lopez samen op vakantie

Fans hopen op een hereniging.

Eerder deze maand werd Jennifer Lopez, net twee weken na haar breuk met oud-honkballer Alex Rodriguez, gespot samen met haar oude vlam Ben Affleck. Natuurlijk deed meteen het gerucht de ronde dat de liefde weer opnieuw zou kunnen opbloeien tussen de twee sterren, die nu zelfs samen op vakantie gaan.

De twee bekendheden waren van 2002 t/m 2004 samen, maar vandaag de dag spreken de 51-jarige Lopez en 48-jarige Affleck zich weer geregeld. Het Amerikaanse entertainment-programma E! News meldt nu dat de twee een paar dagen op vakantie zijn geweest. Meerdere andere nieuwssites volgen nu met hetzelfde verhaal.

Verhaal
Op zondag 2 mei vlogen ze samen naar de Yellowstone Club in Montana, waar de twee ongeveer een week vakantie vierden. Zo zegt een bron van E! News: ''Ze waren alleen. Alleen met zijn tweeën''.

''Ben nam contact met haar op om te zien hoe het met haar ging en ze hebben de afgelopen maand een paar keer samen gegeten. Het is normaal tussen hen en de chemie is onwerkelijk. Ze gingen verder waar ze gebleven waren en genieten van elkaars gezelschap nu''.

Andere relaties
Het nieuws komt ongeveer een maand nadat Jennifer Lopez en Alex Rodriguez hebben bevestigd dat ze na vier jaar samen uit elkaar zijn gegaan. Ben Affleck is sinds 2018 gescheiden van Jennifer Garner na een huwelijk van 13 jaar. Hierna was hij enkele maanden met actrice Ana De Armas.

NieuwsFilm

meest populair