'Star Wars' brengt Rey mogelijk terug

'Star Wars' brengt Rey mogelijk terug

Hoewel de Skywalker Saga voorbij is, lijkt het verhaal van Rey niet helemaal gedaan.

De Skywalker Saga kwam met Star Wars: The Rise of Skywalker tot een einde. Maar mogelijk hebben we nog niet helemaal afscheid genomen van de laatste Skywalker: Rey.

Hoewel de film een einde breide aan het verhaal van de familie Skywalker, werd het einde van Rey redelijk open gelaten. De afgelopen maanden hebben we al verschillende geruchten gehoord over een terugkeer van Daisy Ridley als Rey, en nu gaan die weer rond.

In gesprek?
Giant Freakin Robot claimt dat Ridley op dit moment in gesprek is met Lucasfilm en Disney over een eventuele terugkeer in de Star Wars-franchise. Hoewel ze niet kunnen zeggen om wat voor project het precies gaat, stelt men dat de actrice zeker in onderhandeling is.

Acteurs als John Boyega en Oscar Isaac wezen de mogelijkheid van een terugkeer in de franchise af, maar dat gold niet voor Ridley. Zij liet in het verleden juist al eens weten dat een terugkeer zomaar eens een mogelijkheid zou kunnen zijn voor haar.

Wie weet dat het dus zomaar eens echt uit zou kunnen komen, ook gezien het feit dat de Star Wars-franchise terug blijft grijpen op de Skywalker-films.

NieuwsFilm

meest populair