Matt Damon reageert op relatie-gerucht Ben Affleck en Jennifer Lopez

Matt Damon reageert op relatie-gerucht Ben Affleck en Jennifer Lopez

Is zijn beste vriend opnieuw met de beroemde zangeres?

Sinds een paar dagen doet het gerucht de ronde dat Ben Affleck en Jennifer Lopez opnieuw een koppel vormen. Een bevestiging hebben we echter nog niet. Nu laat ook Matt Damon, Ben's beste vriend, zich erover uit.

Tijdens The Today Show liet Damon van zich horen. Hij reageert nu op het gerucht dat zijn Good Will Hunting coscenarist en -tegenspeler Affleck weer met Jennifer Lopez zou zijn, zo'n 17 jaar nadat ze uit elkaar gingen.

Geheim
Er is een grote kans dat Damon er meer vanaf weet, maar de acteur wil zich er op dit moment nog niet over uitlaten. Zo zegt hij: ''Er is niet genoeg alcohol in de wereld om me daar iets over te doen zeggen!'' tegen talkshow-hosts Savannah Guthrie en Hoda Kotb.

Damon vindt het echter fascinerend dat 'Bennifer', zoals Affleck en Lopez vroeger door de fans werden genoemd, elkaar zouden hebben teruggevonden: ''Ik hou van hen beiden en hoop echt dat het waar is. Dat zou geweldig zijn''.

Andere relaties
Het nieuws komt ongeveer een maand nadat Jennifer Lopez en Alex Rodriguez hebben bevestigd dat ze na vier jaar samen uit elkaar zijn gegaan. Ben Affleck is sinds 2018 gescheiden van Jennifer Garner na een huwelijk van 13 jaar. Hierna was hij enkele maanden met actrice Ana De Armas.

NieuwsFilm

meest populair