Heeft Marvel-baas Kevin Feige nou de ambitie om 'Star Wars' over te nemen?

Heeft Marvel-baas Kevin Feige nou de ambitie om 'Star Wars' over te nemen?

Dat gerucht gaat al een tijdje rond.

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Marvel-baas Kevin Feige stiekem niets liever wil dan de leiding over Star Wars overnemen. Hij schijnt de overstap naar filmstudio Lucasfilm te willen maken.

Het is bepaald geen geheim dat Feige groot fan van Star Wars is. Hij produceert zelfs een film in de franchise en het moge duidelijk zijn dat hij wel een goede kandidaat is om wat van de MCU-magie naar de Star Wars-franchise te brengen.

Geen interesse?
Variety meldt op basis van een uitgebreid bericht, dat Disney onder alle studiohoofden die het heeft, Kevin Feige als "het meest essentieel" ziet. Dat dankzij het gigantische succes van het MCU in de bioscoop en op Disney+.

Dat de Star Wars-franchise sinds de herlancering in 2015 worstelt, maakt van hem ogenschijnlijk een prima kandidaat om Kathleen Kennedy op te volgen. Maar dat gaat niet gebeuren.

"Nadat in 2019 werd aangekondigd dat Feige een Star Wars-film zou produceren, waren er geruchten dat hij Lucasfilm over zou nemen. Maar insiders zeggen dat Feige volledig toegewijd aan zijn Marvel-taken is en geen enkele ambitie heeft om Lucasfilm te leiden of daar een grotere rol te spelen."

Het antwoord is dus 'nee'.

NieuwsFilm

meest populair