Marvel Studios dacht nooit na over de inkomens van de Avengers

Marvel Studios dacht nooit na over de inkomens van de Avengers

De betaling van superhelden was even een ding in The Falcon And The Winter.

In de serie The Falcon And The Winter gebeurde heel veel. De serie draaide onder meer om het nalatenschap van Captain America en zijn opvolging door Sam Wilson. Ook zagen we terroristen, Bucky Barnes en veel meer.

Een van de plotpunten was ook Sam Wilson die het familiebedrijf draaiende probeerde te houden samen met zijn zus. Maar interessant was vooral het moment dat hij naar een bank ging om daar een lening af te sluiten.

Nooit over nagedacht
Schrijver Malcolm Spellman was verantwoordelijk voor het moment waarop Sam een lening probeerde af te sluiten. Daar leerden we dat de Avengers geen geld krijgen voor hun goede werk.

"Die verhaallijn zat in de pitch, maar de scène in de bank vermoedelijk niet, omdat ik op dat moment niet heel specifiek of concreet was nog, maar ik wist dat ze een familiebedrijf hadden in Louisiana als zwarte vissers en ik wist dat de familie worstelde omdat de bank moeilijk deed", aldus Spellman.

Interessant is ook dat Marvel heel lang sprak over hoe de Avengers aan hun geld komen. "Het lijkt heel simpel om te zeggen dat ze gewoon een militair contract hebben of iets dergelijks. Maar iedereen die schrijft, weet dat je het simpel moet houden." En dus werd de keuze gemaakt om de Avengers zonder salaris te laten zitten.

NieuwsFilm

meest populair