'Enola Holmes 2': Millie Bobby Brown en Henry Cavill terug voor de Netflix-sequel

'Enola Holmes 2': Millie Bobby Brown en Henry Cavill terug voor de Netflix-sequel

De eerste film was een enorme hit voor Netflix, die er nu een franchise van wil maken.

De kogel is door de kerk: Legendary Entertainment en Netflix bundelen opnieuw hun krachten voor een vervolg op de streaminghit Enola Holmes.

Tevens werd bekend dat hoofdrolspelers Millie Bobby Brown en Henry Cavill zullen terugkeren als respectievelijk Enola en Sherlock Holmes.

Daarnaast zal ook het creatieve team achter de film, waaronder scenarist Jack Thorne en regisseur Harry Bradbeer, terugkeren voor het vervolg. We volgen opnieuw Enola, het rebelse tienerzusje van Sherlock en Mycroft Holmes en een superslimme detective die vaak nog slimmer is dan haar grote broers. De films spelen zich af aan het begin van de 20e eeuw.

Genoeg materiaal
Net als de eerste film is het vervolg gebaseerd op Nancy Springers bekroonde boekenreeks, die bestaat uit zes boeken. Genoeg materiaal dus waaruit Enola Holmes 2 kan putten!

Volgens Netflix zouden zo'n 76 miljoen huishoudens de film hebben gestreamd in de eerste 28 dagen na de release van de film op 23 september 2020. Het is nog onduidelijk wanneer het vervolg te streamen zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair