Algemeen

Dave Bautista vindt Drax make-up traumatiserend

Guardians of the Galaxy Vol.3 brengt Drax nog eenmaal terug.

door Jim Pedd om 12:59 in Algemeen
Acteur Dave Bautista heeft het maar druk met de promotie van Army of the Dead. Tijdens die campagne heeft hij het al over talloze onderwerpen gehad. Een daarvan is Guardians of the Galaxy Vol. 3.

De 52-jarige acteur liet deze week al weten dat de derde zijn laatste film wordt als Drax the Destroyer. Hij wordt te oud voor de rol. En hij zegt nu dat hij het een beetje als traumatiserend is gaan zien om de make-up op te doen.

Traumatiserende make-up
"Nou, ik kijk ernaar uit om weer bij mijn vrienden te zijn. Ik vind de vriendschappelijkheid erg fijn," aldus de acteur. "Maar met de rol van Drax zit ik een beetje op een vreemde plek. Omdat ik hem zo vaak gespeeld heb, zit ik een beetje op cruisecontrol."

"Ik houd van het personage, maar om al die make-up op te krijgen, dat is echt een nachtmerrie. Ik kan je niet vertellen hoe erg het is. Ik haat het om te klinken als zo'n acteur die veel onderhoud vraagt, maar het is gewoon traumatiserend. Zodra ik het op heb en op de set ben met mijn vrienden en dit personage tot leven kan brengen, is het leuk en plezierig. Maar de afgelopen jaren ben ik ouder geworden en er gevoeliger voor geworden. Daardoor is de make-up bijna ondraaglijk geworden."

Bautista kijkt er wel naar uit om "deze reis van Drax" af te ronden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Dave Bautista dit, Dave Bautista dat. Zo belangrijk is deze beste man toch niet? Iedere scheet wordt een nieuwsitem.

Gigan72

Avatar

Ia het Dave Bautista week of zo ?

aspers

Avatar

Haha ben dus niet de enige die er zo over denkt.

ThysRomani

Avatar

Valt wel mee guys. Dave doet één interview en Filmtotaal brengt het in stukjes op de site, waardoor het lijkt alsof onze Dave 24/7 klaar zit om ons kleine stukjes nieuws te voeren;)

Dit zie je natuurlijk vaker op de site. It's okay.

NieuwsFilm

meest populair