Gaat 'Pirates Of The Caribbean' voor lesbische hoofdpersoon?

Gaat 'Pirates Of The Caribbean' voor lesbische hoofdpersoon?

Disney zoekt een manier om Pirates Of The Caribbean een interessante reboot te geven.

Nu Johnny Depp klaar is als Jack Sparrow, zoekt Disney een manier om de Pirates Of The Caribbean-franchise een reboot te geven. Daarom werkt men met Margot Robbie aan een nieuwe film.

Samen met Christina Hodson ontwikkelt Margot Robbie op dit moment die spin-off. Die film voegt, zo liet Disney weten, "een belangrijk vrouwelijk element toe aan die wereld". En nu stelt lekker Daniel Richtman dat we een lesbische piraat gaan volgen.

Pirates Of The Caribbean-reboot
The Mouse House heeft nog maar weinig projecten waarin de LHBTIQA+-gemeenschap goed in vertegenwoordigd is. Eentje die zich misschien wel leent om dat te doen, is de reboot van Pirates Of The Caribbean.

Eerder al hoorden we een soortgelijk gerucht, dus wie weet zit er een kern van waarheid in. In hoeverre het verhaal klopt, is natuurlijk de vraag - het gaat wel om een Richtman Rumor en die staan niet altijd te boek als even betrouwbaar.

Het is nog niet bekend wanneer deze reboot van Pirates Of The Caribbean te zien zou moeten zijn, en ook niet op welke releasedatum Disney mikt.

NieuwsFilm

meest populair