Bekende komediant slaat nog geen week na scheiding de superknappe Olivia Munn aan de haak

John Mulaney heeft onlangs een traject in een afkickkliniek afgerond.

Hollywoodster Olivia Munn (X-Men: Apocalypse, The Predator) en komediant John Mulaney (Spider-Man: Into the Spider-Verse, Cinderella) zouden met elkaar aan het daten zijn. Dat heeft een insider laten weten aan de bekende gossipsite People.

"Dit is allemaal nog maar heel pril. Ze doen het rustig aan", aldus de bron, die verder weet te vertellen dat Munn en Mulaney elkaar hebben ontmoet via de kerk in Los Angeles.

De twee kennen elkaar waarschijnlijk al wat langer. In december steunde Munn de 38-jarige komediant namelijk publiekelijk toen hij opnieuw in een afkickkliniek werd opgenomen. Daar heeft hij zo'n twee maanden doorgebracht. Mulaney kampt al heel lang met een alcoholverslaving.

Afgelopen maandag stond Mulaney nog op het podium in New York, waar gevaccineerden met de coronamaatregelen in acht nemend weer kunnen genieten van kleinschalige optredens.

Deze maandag kwam ook het nieuws naar buiten dat Mulaney zijn zesjarige huwelijk met zijn vrouw Anna Marie Tendler, een visagiste, heeft verbroken.

Hij gaat dus schijnbaar snel door van de een naar de ander. Of zijn contact met Munn een rol heeft gespeeld bij de huwelijksproblemen, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair