'Fast & Furious 9' heeft weer een toffe nieuwe promo

'Fast & Furious 9' heeft weer een toffe nieuwe promo

Ditmaal eentje die de vrouwen die de wereld helpen redden centraal zet.

Een nieuwe promovideo voor Fast & Furious 9 laat de angstloze vrouwen zien die de franchise rijk is. De franchise werd in het begin gedomineerd door de mannelijke hoofdpersonen, maar de laatste paar films is meer nadruk gelekt op de sterke vrouwen die de films hebben.

Een aantal van de vrouwelijke hoofdrolspeelsters staan centraal in een nieuwe video die Universal Pictures heeft vrijgegeven.

Nieuwe promo
Fast & Fearless - The Women of Fast & Furious stelt de vrouwen centraal, met teases van nieuwe heldinnen en interview met onder meer Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Charlize Theron en Helen Mirren. Ook is er een rolletje in de video voor Cardi B.



Deze nadruk op de sterke vrouwen komt voort uit kritiek die enkele van de vrouwelijke hoofdrolspelers hadden op de filmfranchise. Zij vonden dat vrouwen niet prominent genoeg te zien waren en ook te veel een bijrol hadden ten aanzien van de mannelijke helden.

Nou, ditmaal krijgt Dominic Toretto heel duidelijk de hulp van een boel vrouwelijke helden. En dat is wel nodig, want hij moet het opnemen tegen zijn lieve broer Jakob, die uit is op wraak en over lijken gaat om die te krijgen.

NieuwsFilm

meest populair