'Jurassic World: Dominion'-actrice over haar terugkeer in de franchise

'Jurassic World: Dominion'-actrice over haar terugkeer in de franchise

Laura Dern vertelt hoe het is om weer te spelen in de Jurassic-franchise.

Voor het eerst in decennia zien we in Jurassic World: Dominion de oorspronkelijke cast weer samen in beeld. Alan Grant (Sam Neill), Ellie Sattler (Laura Dern) en Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) keren namelijk allemaal terug om de nieuwe helden bij te staan.

Tijdens een interview met People ging Dern in op haar terugkeer. Ze vertelde hoe het is om weer met Neill en Goldblum voor de camera te staan op de set van Dominion.

Ongelofelijke terugkeer
"Ik kan je zeggen dat het ongelofelijk was om weer samen te zijn", begon Dern haar verhaal. "Het was buitengewoon om weer met de oorspronkelijke castleden samen te zijn en in onze herinneringen te duiken." Het voelde voor haar dan ook alsof ze bij haar oude familie was.

Ze is erg blij met de film: "Het was een prachtige tijd, waarin we weer herinnerden wat wij zo mooi vonden over het eerste verhaal, de eerste CGI en hoe het was om met de animatrons te werken van de briljante Stan Winston, en wat we wilden houden en beschermen aan de oorspronkelijke personages. Dus het is gewoon buitengewoon geweest. Ik hoop dat iedereen volgende zomer, in juni 2022, klaar is voor wat plezier."

Jurassic World: Dominion brengt ons een wereld waarin dinosaurussen en mensen moeten leren om samen te leven. Dat wordt wat!

NieuwsFilm

meest populair