Eerste reacties op 'Fast & Furious 9': De moeite waard?

Eerste reacties op 'Fast & Furious 9': De moeite waard?

Na meerdere vertragingen komt Fast & Furious 9 er dan eindelijk aan!

Na meerdere vertragingen, komt Fast & Furious 9 er eindelijk echt aan. De film draait volgende maand in de bioscoop in de Verenigde Staten en hopelijk ook snel hier in Nederland.

Deze negende film in de hoofdreeks, die geregisseerd is door Justin Lin, brengt de bende van Dominic Toretto weer samen voor een heel nieuwe missie. De familie neemt het ditmaal op tegen Jakob, de van Dom en Mia vervreemde broer die wraak zoekt voor zijn ruzie met zijn oudere broer. De telg van de Toretto-familie heeft nu steun van Cipher, de cyberterrorist die hem een heel stuk gevaarlijker maakt. Nieuw is ook de verrassende verschijning van Han Lue, die doodgewaand werd.

De eerste reacties
Twee jaar na de oorspronkelijk geplande release, die in april 2019 plaats had moeten vinden, komt de film er nu eindelijk. En daar horen natuurlijk eerste reacties bij die op sociale media te vinden zijn.

We zetten een reeks van de vele reacties op een rij:



Hoewel velen de franchise omarmen en vinden dat deze film ook weer levert op het gebied van actie, vinden sommigen klaarblijkelijk ook dat de boel wel heel erg over-the-top geworden is en niet meer zo sterk is als zou kunnen.

NieuwsFilm

meest populair