'Aquaman 2'-verhaal is bedacht door Jason Momoa

'Aquaman 2'-verhaal is bedacht door Jason Momoa

De acteur deelde een kleine update over Aquaman 2.

Acteur Jason Momoa deelde een update over Aquaman 2. Hij onthulde tijdens een interview in The Drew Barrymore Show dat hij het verhaal voor de film bedacht.

Met een box office van meer dan 1,1 miljard dollar aan de wereldwijde box office, is Aquaman de meest succesvolle release van DC Comics. Dat een vervolg pas in 2022 uitkomt in de bioscoop, is laat, maar komt omdat de makers het best mogelijke verhaal wilden maken voor het vervolg.

Het script van Aquaman 2
Acteur Jason Momoa onthulde nu dat hij het verhaal verzorgde, alvorens regisseur James Wan en scenarist David Leslie Johnson-McGoldrick ermee aan de slag zijn gegaan.

"Nadat we met de eerste klaar waren, ging ik aan de slag met mijn schrijfpartner en droomden we over de tweede. We pitchten het idee en het beste wat ik je kan zeggen, is dat ik het zo geweldig vond dat ik betrokken ben gebleven bij het schrijven van het verhaal," aldus Momoa.

"En dus schreven wij een eerste versie, en hebben James en onze oorspronkelijke schrijver David het afgemaakt, en al onze harten erin gestopt. In plaats van gewoon afwachten tot er een scenario las, waren wij dus volledig aangemoedigd door onze regisseur en co-schrijvers, dat ik het echt opwindend vond om mee te mogen kijken."

In juli beginnen de opnames van Aquaman 2.

NieuwsFilm

meest populair