Keert side-kick Merlin terug in derde 'Kingsman'?

Keert side-kick Merlin terug in derde 'Kingsman'?

Mark Strong geeft zijn visie.

Eén van de acteurs die zich genoodzaakt ziet om vooral bijrollen te spelen is Mark Strong. De acteur heeft wel een enorme staat van dienst met aandelen in onder meer Stardust, Sherlock Holmes, Tinker Tailor Soldier Spy, The Imitation Game, Zero Dark Thirty en Shazam!.

In de eerste twee Kingsman-films van regisseur Matthew Vaughn is Strong te zien als de soort van side-kick Merlin. In gesprek met Joblo ging hij in op zijn mogelijk terugkeer in de franchise.

'Ik weet het niet. Ik zou het geweldig vinden aangezien ik het gaaf vind om die films te maken. Ik vind dat het driemanschap, die connectie van mij, Colin (Firth) en Taron (Egerton), een geweldige kleine groep was," aldus Strong.

Ondanks dynamische einde: alles kan in Kingsman
"Ik was best verdrietig. Ik denk dat veel mensen dat waren toen hij aan zijn dynamische einde kwam, zeg maar, aan het einde van de tweede film. Ik denk dat er een derde film komt, en in dat universum kan alles gebeuren zoals je wel weet," zei Strong. "Ik bedoel, Colin is in zijn oog geschoten en komt terug. Het is fantasie, dus ik sluit het niet uit."


Eind dit jaar moet eindelijk het lang vertraagde The King's Man in de bioscopen debuteren. In de prequelfilm van Vaughn zijn er rollen voor onder meer Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou en Charles Dance.

NieuwsFilm

meest populair