'Dungeons & Dragons' belooft tovenaars, een gevaarlijke overval en verraders

'Dungeons & Dragons' belooft tovenaars, een gevaarlijke overval en verraders

De film Dungeons & Dragons wordt behoorlijk interessant.

Paramount Pictures werkt aan een filmreboot van Dungeons & Dragons. Deze bevat een sterrencast en belooft nog best tof te worden als we zo af gaan op de eerste synopsis.

De Dungeons & Dragons film heeft een behoorlijk aantal toffe castleden weten te vinden, waaronder Chris Pine, Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez en Sophia Lillis. Naast hen is Hugh Grant gecast als de slechterik van de film en speelt Justice Smith een nog onbekende rol.

Eerste synopsis
Dungeons & Dragons van regisseurs Jonathan Goldstein en John Francis Daley heeft nu een eerste synopsis gegeven. Die biedt fans inzicht in de verschillende spelklassen en facties die in de film zullen zitten.

Een voormalig Harper is nu een dief geworden en ontsnapt samen met zijn partner, een vrouwelijke barbaar, uit de gevangenis en wordt herenigd met een no-talent tovenaar en druïde die nieuw in hun team zijn in een poging een valsspelende bedrieger te pakken, die al hun verdiensten van de overval waardoor ze in de gevangenis kwamen te zitten, en zichzelf als de Lord of Neverwinter installeerde. Maar nu werkt de verrader samen met de machtige Red Wizard, die een veel sinisterder plan heeft."

Dungeons & Dragons moet in maart 2023 in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair