Amber Heard in klein spijkerbroekje

De actrice zien we binnenkort in de film Gully.

Actrice Amber Heard heeft al een opvallende carrière achter de rug en een bewogen relatie met een andere Hollywood-ster. Een goed huwelijk met Johnny Depp was haar niet gegund. Binnenkort zien we Amber weer eens in een nieuwe film.

Heard ken je vooral uit films als The Danish Girl, Drive Angry, The Stepfather, Pineapple Express en Magic Mike XXL en ze speelt uiteraard de rol van Aquaman-oogappeltje Mera in het DC Extended Universe. Eind 2022 keert ze weer terug in die rol.

Maar ze is komende tijd uiteraard in meer films te zien. Zo verschijnt volgende maand de film Gully. In de film volgen we drie tieners in L.A. Ze zijn alle drie het slachtoffer van extreme gewelddadige kinderjaren en veroorzaken in de loop van 48 uur een afschuwelijk rel in de stad, los van alle maatschappelijke normen. Ze nemen ons mee op een razende rit van drugs en moord door Los Angeles.

Amber Heard in sprijkerbroekje
Hieronder zie je foto's van Amber als haar personage Joyce. "Ik kan niet wachten tot je Joyce ontmoet. Gully wordt uitgebracht in geselecteerde bioscopen op 4 juni, digitaal en on demand op 8 juni. #GullyMovie @paramountmovies," schrijft de actrice bij de reeks waarop ze te zien is in een strak spijkerbroekje.


Zien hoe de 34 jarige Amber Heard eruit in haar sprijkerbroekje? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair