Normaal ontzettend gespierde Mark Wahlberg nu enorm dik en in rolstoel

Normaal ontzettend gespierde Mark Wahlberg nu enorm dik en in rolstoel

Wat een toewijding.

De normaal zo gespierde Mark Wahlberg heeft nu een dikke pens. Dat blijkt uit foto's die van de Transformers-acteur genomen zijn op de set van zijn nieuwste film Father Stu, over een man die na een carrière als bokser priester besluit te worden.

De 49-jarige Hollywoodster heeft een flinke buik gekregen. Ook heeft hij nu een dubbele kin. Voor een scène moest hij zelfs plaatsnemen in een rolstoel. Het zijn opvallende beelden, want Wahlberg zien we normaal vaak juist als stoere spierbundel in actiefilms.

Wahlberg heeft dus echt een totale transformatie ondergaan voor deze klus. Eerder deze week deelde hij ook al een foto via Instagram waarop te zien was dat hij zijn hoofd heeft kaalgeschoren.

Wahlberg zou al zo'n 10 kilo aan zijn gekomen in drie weken tijd. Daarmee komt hij sneller aan dan hij volgens zijn oorspronkelijke schema zou moeten.

"Na het draaien van de boksscènes, moet ik zoveel mogelijk gewicht aankomen voor de rest van de draaiperiode, dus ik heb mezelf uitgedaagd om zo'n 15 kilo aan te komen in de komende zes weken", onthulde Wahlberg namelijk eerder in een interview.

De foto's van Wahlbergs nieuwe uiterlijk zien? Kijk dan hier!

NieuwsFilm

meest populair