Vierde sterfjaar 'Dark Universe' gevierd door "fans"

The Mummy met Tom Cruise stuurde de plannen naar het ronde archief.

In maart 2017 werd een groots fimuniversum door Universal Pictures aangekondigd met rollen voor onder meer Tom Cruise, Johnny Depp, Javier Bardem en Russell Crowe. Ook namen als Dwayne Johnson en Angelina Jolie waren in beeld om rollen te gaan spelen.

Na de release van de eerste film in het Dark Universe werd duidelijk dat de plannen maar snel in de ijskast gezet moesten worden. The Mummy was zeker geen financiële flop, maar de ontvangst was wel bijzonder mager.

"Fans" vieren einde vierde sterfjaar Dark Universe
In het Dark Universe moest Depp de rol gaan spelen van Invisible Man, Javier Bardem het monster van Frankenstein en Crowe dook in The Mummy al op als Doctor Jekyll. In die film zagen we actrice Sofia Boutella als het titelfiguur.

Ondertussen heeft het Dark Universe een soort van herstart gekregen met het low budget The Invisible Man met Elisabeth Moss. Of deze goed ontvangen film leidt tot een verbonden filmreeks valt nog te bezien.

Online keken de nodige Twitteraars terug op de aankondiging van ruim vier jaar geleden. Check hieronder een aantal tweets.







NieuwsFilm

meest populair