Vervolg op horrorhit 'Escape Room' krijgt officiële titel en eerste foto

Vervolg op horrorhit 'Escape Room' krijgt officiële titel en eerste foto

De eerste film wist wereldwijd 155 miljoen dollar binnen te halen.

Toen Sony Pictures Entertainment horror-thriller Escape Room uitbracht in 2019, hadden weinigen verwacht dat de film zó succesvol zou worden. De film kostte namelijk slechts 9 miljoen dollar, en wist wereldwijd 155 miljoen dollar binnen te harken.

Logisch dan ook dat er nu een vervolg komt, opnieuw van regisseur Adam Robitel. Sony heeft nu aan CinemaBlend onthuld dat de tweede film de titel Escape Room: Tournament of Champions draagt, en dat deze sequel de wereld van de eerste film flink zal uitbreiden.

In de eerste Escape Room zagen we hoe zes vreemdelingen werden uitgenodigd om aan een zogenaamde escape room 'challenge' mee te gevolgen. Wat ze niet weten, is dat ze hun leven letterlijk op het spel zetten.

Traumatische gebeurtenis
Regisseur Robitel heeft nu meer losgelaten over wat we in het vervolg kunnen verwachten.

"De eerste film werd verteld vanuit het perspectief van Zoey (Taylor Russell), maar wat we niet weten is dat er elke dag meerdere van dit soort challenges plaatsvinden. Ben (Logan Miller) en Zoey realiseren zich in deze film dat meer mensen hebben meegemaakt wat zij hebben doorstaan. Deze film gaat dan ook voor een groot deel over trauma en hoe mensen daarmee omgaan. En wat de hoofdpersonages hebben geleerd van hun eerdere ervaringen."

Escape Room: Tournament of Champions moet vanaf 29 juli in de Nederlandse bioscopen draaien. Bekijk hieronder de eerste foto.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair