Dit is het verhaal van 'Sonic the Hedgehog 2' mét Tails en Knuckles

Dit is het verhaal van 'Sonic the Hedgehog 2' mét Tails en Knuckles

Sonic krijgt gezelschap van oude bekenden in de sequel.

Een nieuwe plot-synopsis van Sonic the Hedgehog 2 heeft zijn weg online gevonden via de U.S. Copyright Office (of all places!). Het openbare karakter van deze database zorgt ervoor dat beschrijvingen voor films eerder hun weg naar het publiek vinden dan studio's zouden willen.

Dit is wat er staat in de copyright-bestanden die zijn aangemaakt voor de nieuwe film:

Na te zijn gesetteld in Green Hills, is Sonic klaar voor meer vrijheid. Tom en Maddie komen daarom met hem overheen dat hij het rijk voor zichzelf heeft terwijl zij op vakantie gaan. Maar zodra ze weg zijn, verschijnt Dr. Robotnik weer op het toneel, ditmaal met een nieuwe partner: Knuckles. Samen zijn ze op zoek naar een edelsteen die de kracht heeft om werelden op te bouwen én te vernietigen. Sonic krijgt zelf echter hulp van zijn trouwe vriend Tails. Samen doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat de steen niet in de verkeerde handen valt."

Sonic vs. Knuckles
Gekeken naar de bovenstaande plotomschrijving, lijkt het erop dat Robotniks en Knuckles op zoek zijn naar of de Master Emerald of de Chaos Emerald. Beide zijn krachtige edelstenen uit de game-franchise. En Knuckles zal beginnen als een schurk, maar wij verwachten dat hij aan het einde van de kant zal scharen naast Sonic en Tails.

Sonic the Hedgehog 2 moet in april 2022 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm

meest populair