HBO Max bereidt komst naar Nederland voor

Nieuwe grote streamingdienst waarschijnlijk nog in 2021 hier te zien.

Na de lancering van de grote streamingdiensten Amazon Prime Video, Disney+ en Apple TV+ moet je over een tijdje ook kunnen kiezen voor Paramount+, Peacock (Universal) en HBO Max. De laatste bereidt zijn komst naar Nederland al voor.

Op LinkedIn is namelijk een vacature verschenen voor de functie van Editorial Manager bij WarnerMedia in Nederland. Deze functie zal geheel in dienst staan van de promotie van HBO Max.

In de tekst valt te lezen: "De Editorial Manager is verantwoordelijk voor het leveren van de lokale redactionele en contentcuratiestrategie voor de Nederlandse markt."

HBO Max naar Nederland
"Na de succesvolle lancering van HBO Max in de VS, zal WarnerMedia HBO Max uitbreiden naar EMEA [Europa, Midden-Oosten en Afrika]," staat er in de tekst over de komst van de streamingdienst naar Nederland. Een datum is er logischerwijs nog niet, maar eerder werd gemeld dat de uitrol in 2021 zou moeten plaatsvinden.

Overigens lijkt HBO Max geen goedkope dienst te gaan worden. In de States betaal je 14,99 dollar per maand. Wel moet er in juni een goedkopere abonnementsvorm komen. In ruil daarvoor krijg je advertenties te zien.

In 2021 verschijnen de films als The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Space Jam: A New Legacy, The Suicide Squad, Reminiscence, Malignant, The Many Saints of Newark, Dune en The Matrix 4 direct op HBO Max online als deze in première gaat in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair