Brad Pitt was bijna Marvel-schurk Kraven the Hunter

Brad Pitt was bijna Marvel-schurk Kraven the Hunter

Naast hem waren er nog meer interessante opties die overwogen werden.

We hoorden deze week dat acteur Aaron Taylor-Johnson gecast is als Kraven the Hunter. De Marvel-schurk schijnt het zelfs even op te gaan nemen tegen Spider-Man. maar voordat Johnson gecast werd, benaderde Sony Pictures drie andere acteurs.

Volgens Justin Kroll zijn meerdere acteurs benaderd voor de rol, voordat men uitkwam bij Johnson. Het gaat om Keanu Reeves, Brad Pitt, Adam Driver en John David Washington.

A-listers casten
Daarmee is meteen ook duidelijk dat Sony hoog mikte met de casting van Kraven the Hunter. Immers gaat het om echte A-listers, acteurs die heel hoog aanzien genieten in Hollywood.

Hieronder kan je het bericht van Kroll zien:



Afgelopen februari hoorden we al dat Reeves en Driver de rol aangeboden hadden gekregen, maar beiden hadden hem afgewezen (en er publiekelijk niets over verteld).

Kraven krijgt een belangrijke rol binnen het Sony-universum van Spider-Man personages, die vooral gevormd worden door diverse slechteriken. Wat Sony precies van plan is, is nog de vraag, maar duidelijk is dat men werkt aan een steeds groter en beter filmuniversum vol bekende castleden.

NieuwsFilm

meest populair