Zwoele Yolanthe Cabau toont een heerlijke duckface

Zwoele Yolanthe Cabau toont een heerlijke duckface

Daar zien we haar met haar twee mooie zussen.

Actrice en celeb Yolanthe Cabau houden we goed in de gaten op de Celebrity-redactie van FilmTotaal. De in Ibiza geboren brunette plaatst namelijk heel wat leuke foto's op haar Instagram en niet geheel ontoevallig speelt ze regelmatig in een Nederlandse romantische komedie.

Laatst zagen we haar nog in een bruidsjurk in de komedie Just Say Yes en in het verleden speelde ze rollen in vergelijkbare titels als F*ck de liefde en Valentino. Daarnaast zagen we haar in de nodige tv-series en de soap Onderweg naar morgen als Julia Branca. Oh ja, ze was ook een keer Miss Volta in Het geheim van Mega Mindy uit 2009.

Bloedmooi op Instagram
Of we haar in de toekomst nog in films en series gaan zien, lijkt wel zeker. Helaas zien we nog geen nieuwe titels op de IMDb staan. Wie weet volgt er snel een update. Over haar privéleven en andere zakelijke ambities laat ze wel veel los op Instagram.

"Dezelfde moeder, dezelfde vader, zo anders en zo vergelijkbaar 🥰 #Sisters #Love #Blessing (we zijn in totaal met 9 zussen en 4 broers) #SoMuchDrama #SoMuchLove ❤️," schrijft ze bij een privéfoto met twee van haar zussen Xelly en Rebecca. De duckface van de zwoel ogende Yolanthe krijgen we er gratis bij.


De 35 jarige Yolanthe Cabau met duckface en haar zussen zien? Check de foto dan via de link op haar Instagram-pagina's.


NieuwsFilm

meest populair