Trailer voor trippende scifi-thriller 'Infinite' van 'Training Day'-regisseur Antoine Fuqua

Trailer voor trippende scifi-thriller 'Infinite' van 'Training Day'-regisseur Antoine Fuqua

Mark Wahlberg krijgt visioenen zijn uit vorige levens.

Van regisseur Antoine Fuqua zagen we de afgelopen jaren al wat prima films voorbijkomen. Uiteraard kennen velen hem van de topper Training Day uit 2001. Recenter kwam de filmmaker met titels als The Equalizer, Southpaw en The Magnificent Seven.

Voor zijn nieuwste film mocht Fuqua aan de slag met Mark Wahlberg (The Fighter). Samen maakten ze de mysterieuze scifi-actiethriller Infinite.

Eerste trailer voor Infinite
Naast Wahlberg zie je ook rollen voor onder meer Sophie Cookson (Kingsman: The Secret Service), Dylan O'Brien (Maze Runner), Rupert Friend (Homeland) en Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave). Vanaf 9 september moet Infinite in de Nederlandse bioscopen te zien zijn, nadat deze al op 10 juni in de States op Paramount+ is verschenen.



Wie zijn The Infinite?
Infinite gaat over vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als 'The Infinite'. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Deze man moet leren te beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair