Marvel Studios introduceert zijn krachtigste personage ooit op Disney+

Marvel Studios introduceert zijn krachtigste personage ooit op Disney+

What If...? heeft een bijzonder sterk personage.

Enige tijd was Brie Larsons Captain Marvel het sterkste Marvel-personage. Maar Marvel-baas Kevin Feige heeft een nieuwe sterkste held gevonden in de vorm van Elizabeth Olsens Scarlet Witch. Echter lijkt er nog iemand te zijn die nog sterker is.

Producent Brad Winderbaum van de Marvel-serie What If...? stelt dat het personage The Watcher van acteur Jeffrey Wright de beste kaarten heeft om die titel te claimen.

Extreem sterk
Winderbaum zegt daar het volgende over: "Hij is een godachtig, omnipotent figuur. De uitdaging met hem is: hoe maak je hem menselijk? Hoe zorg je ervoor dat mensen zich aan hem kunnen hechten? Hij is mysterieus, maar ook een beetje gevaarlijk."

En: "je wil meer weten en je luistert zorgvuldig naar elk woord dat 'ie uitspreekt, terwijl hij je uitnodigt om al die verhalen te horen."

Die verhalen waar Winderbaum naar refereert, liggen in het multiversum dat Marvel Studios opbouwt. Via The Watcher zien we in de animatieserie What If...? allerlei alternatieve scenario's van Marvel-verhalen. De serie zal ergens in augustus te zien zijn op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair