Dit is het Black Widow-pakje dat Scarlett Johansson het lekkerst vindt zitten

Scarlett Johansson: blij met nieuwste pak.

Je zal maar een superheld zijn... Je moet je namelijk iedere ochtend in een onmogelijk kostuum hijsen om het op te nemen tegen schurken als Thanos, Darkseid en Magneto. De Hollywood-acteurs weten er alles van.

Opvallend is dat de superheldenpersonages iedere film weer een nieuw of aangepast pak dragen. Dus hoe vaker je de rol speelt, des te vaker je weer een ander pak aan moet. Scarlett Johansson speelt Black Widow in de aankomende solofilm voor de achtste keer en droeg minstens zoveel outfits.

Lekkerst zittende pak voor Scarlett Johansson
Uiteraard hebben we allemaal wel een mening over hoe Scarjo eruit ziet in haar Black Widow-pakjes, maar de actrice blijkt nu zelf het meest gelukkig met haar kostuum in het aanstaande Black Widow.

Dit blijkt uit een Instagram-berichtje van kostuumontwerper Jany Temime. "De prachtige Scarlett in mijn beste kostuum. Black Widow is sexy en krachtig. Ik hou van haar en ben zo trots op mijn kostuum. Scarlett vertelde me dat dit het meest comfortabele was dat ze droeg en ze was er dol op," aldus Temime. Je ziet Scarjo vanaf 7 juli in actie op het witte doek.



NieuwsFilm

meest populair