Tom Holland krijgt felicitaties met bloederige 'Spider-Man' foto

Een aparte manier van Jake Gyllenhaal om Holland te feliciteren.

In 2019 zagen we topacteur Jake Gyllenhaal als Quentin Beck a.k.a. Mysterio in de MCU Spider-Man film Spider-Man: Far from Home. De film was een groot succes en nog altijd vragen mensen zich af of Mysterio niet stiekem terugkeert in het aanstaande Spider-Man: No Way Home.

Of dit gaat gebeuren zal voorlopig nog wel even geheim blijven, aangezien No Way Home pas in december dit jaar moet verschijnen en tot die tijd komen er nog drie films in het Marvel Cinematic Universe uit. Toch liet Gyllenhaal even van zich horen.

Bloederige foto van de set van Far From Home
Gisteren vierde Spider-Man acteur Tom Holland zijn 25e verjaardag en hij werd door heel wat celebs en fans gefeliciteerd. Gyllenhaal plaatste een foto in zijn Instagram story en daarop is hij samen met Holland te zien. De foto moet genomen zijn tijdens de opnames van de laatste grote actiescène.

Gyllenhaal plaatste er niets meer bij dan HBD (Happy Birth Day) en de tekst "ik mis onssss". Of ze elkaar weer snel zien op het witte doek? We zien het mogelijk gebeuren vanaf midden december als Jon Watts' derde Spider-Man film in de bioscopen verschijnt.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair