Taylor Swift spoelt 'Cats'-blamage weg met rol in nieuwe film met o.a. Christian Bale, Margot Robbie en Robert De Niro

Taylor Swift spoelt 'Cats'-blamage weg met rol in nieuwe film met o.a. Christian Bale, Margot Robbie en Robert De Niro

De nieuwe film van regisseur David O. Russell (Silver Linings Playbook, The Fighter).

Taylor Swift heeft haar eerste rol sinds de krankzinnig slecht ontvangen musicalfilm Cats (2019) te pakken, en het is niet bepaald de minste. De popster maakt onderdeel uit van de bizar sterke cast van de nieuwe film van regisseur David O. Russell (Silver Linings Playbook, The Fighter).

De cast bestond al uit - hou je vast - Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Rami Malek, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Mike Myers, Robert De Niro, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts en Alessandro Nivola. Niet slecht, toch?

Niets bekend
De film heeft nog geen titel en het is op dit moment nog niet eens bekend waar het over zal gaan of om welk genre het eigenlijk gaat. Met deze cast weten we echter wel zeker dat dit er weer eentje wordt om in de gaten te houden.

Swift speelde al in meerdere films. Ze was te zien in de romantische komedie Valentine's Day, sprak een stem in voor The Lorax, en was te zien in de boekverfilming The Giver. In 2019 volgde Cats, maar laten we hier maar geen woorden meer aan vuil maken.

De laatste film die de controversiële Russell maakte, dateert alweer van 2015. Dit was Joy met Jennifer Lawrence.

NieuwsFilm

meest populair