Ongeloofwaardige foto's uit de nieuwe film van Jessica Chastain en Andrew Garfield

Met The Eyes of Tammy Faye terug de tijd in.

De kans is klein dat je al iets over de film The Eyes of Tammy Faye hebt gehoord. Op FilmTotaal schreven we er namelijk voor het laatst over in december 2019. Het betreft een biografisch drama met de grote namen Jessica Chastain en Andrew Garfield.

Nu zijn er de eerste foto's uit de film van regisseur Michael Showalter (The Lovebirds, The Big Sick) verschenen, via People. In The Eyes of Tammy Faye zien we het verhaal van de Amerikaanse televisiepredikanten Jim en Tammy Bakker, respectievelijk gespeeld door Garfield en Chastain.

Eerste foto's The Eyes of Tammy Faye
Hieronder zie je de foto's en daarop zien we Garfield en Chastain met een heel erg jaren 70 / 80 uiterlijk. En dat is niet gek. Hun televisiepredikanten hadden van 1974 tot 1987 een zeer succesvol programma waar veel gelovige mensen naar keken. Maar zo geloofwaardig was een deel van het duo niet. Jim werd naast fraude ook verdacht van verkrachting.

Met ook rollen voor Cherry Jones, Vincent D'Onofrio, Fredric Lehne en Mark Wystrach moet The Eyes of Tammy Faye van Searchlight Pictures op 17 september in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair