Must-see trailer voor 'Demonic' van 'District 9'-regisseur Neill Blomkamp

Must-see trailer voor 'Demonic' van 'District 9'-regisseur Neill Blomkamp

De regisseur kiest voor een horrorfilm.

Even geleden zagen we al de eerste foto's uit de nieuwe film van Neill Blomkamp, regisseur van de films District 9, Elysium en Chappie. Nu hebben we via Movieclips Trailers de eerste trailer voor zijn nieuwe film, de horrorfilm Demonic.

In de bovennatuurlijke horrorthriller laat een jonge vrouw angstaanjagende demonen los wanneer bovennatuurlijke krachten die aan de basis staan van een decennia-oude kloof tussen moeder en dochter meedogenloos worden onthuld.

Eerste trailer Demonic
"De hoofdpersoon is een meisje dat vervreemd is van haar moeder," zei Blomkamp in een recent interview met Entertainment Weekly. "In de loop van de film wordt ze een soort van herenigd met haar moeder en leren we over een of ander gek achtergrondverhaal waarvan ze zich niet bewust was. Ik zou zeggen dat het een kruising is tussen sciencefiction en horror."

In Demonic van IFC Midnight zijn er rollen voor onder meer Nathalie Boltt, Chris William Martin, Carly Pope, Michael J Rogers en Andrea Agur. Enne, gewoon even afkijken want dit zou zomaar een heel leuk avondje kunnen gaan worden op het witte doek. Toch? In de States is de film vanaf 20 augustus te zien.



NieuwsFilm

meest populair