'Mortal Kombat' overtreft alle verwachtingen voor HBO Max

'Mortal Kombat' overtreft alle verwachtingen voor HBO Max

De gamefilm bindt heel wat nieuwe abonnees.

De afgelopen maanden worden de grote bioscoopfilms van Warner Bros. ook direct digitaal op HBO Max gezet. Films als The Little Things, Judas and the Black Messiah, Tom and Jerry en Godzilla vs. Kong gingen de in april verschenen gamefilm Mortal Kombat al voor.

Nu blijk dat het wisselend ontvangen Mortal Kombat van regisseur Simon McQuoid een mooie bijdrage heeft geleverd aan de groei van het aantal abonnees van de streamingdienst. Dit liet Brad Wilson, WarnerMedia executive vice president of growth and revenue, weten tegenover IGN. Hij noemt de film een van de "grootste troeven" van HBO Max.

Mortal Kombat goede HBO Max-titel
"Mortal Kombat was een interessante titel voor ons, want ik zal zeggen dat hoewel we verwachtten dat de film het goed zou doen, we niet hadden verwacht dat deze het zo goed zou doen," aldus Wilson.

"Het is een van onze belangrijkste troeven op het platform geweest. En die [nieuwe] klanten kijken nu naar alle andere geweldige titels die we ook aanbieden, maar ook naar enkele van de geweldige bibliotheek-inhoud die we aanbieden met Friends, The Big Bang Theory, The Sopranos, enz."

HBO Max in Nederland?
HBO Max zal komende maanden uitgerold worden over de rest van de wereld. Na introductie in de States is de dienst eind deze maand ook beschikbaar in onder meer Latijns-Amerika en later in 2021 moet het kanaal naar Europa en dus Nederland komen.

NieuwsFilm

meest populair