Celebrity

Wilde Yasmin Karssing in bikini op het zonnige strand

Je kent Yazzie uit films als Casanova's en F*ck de liefde.

door FilmTotaal om 06:31 in Celebrity
De Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice Yasmin Karssing is als actrice misschien niet de allerbekendste, maar opvallen doet ze wel. Zo deed ze in 2019 nog meer aan Temptation Island VIPS en in dat jaar verscheen ook haar eerste liedje met de titel Dronken van Liefde onder haar artiestennaam Yazzie.

Maar ze waagt zich dus ook regelmatig aan het acteerwerk. Van enorm grote rollen mag nog niet gesproken worden, maar ze was de afgelopen jaren toch te zien in films als Casanova's, F*ck de liefde en Renesse.

Ook in series heeft ze kleine rollen, bijvoorbeeld als prostituee in Baantjer het Begin en model in Dit zijn wij. Op de IMDb staat dat ze in juli te zien zal zijn in de film Meskina van Daria Bukvic, waarin ze het personage Alicia X speelt.

Rebels in bikini op het strand
Op Instagram is Yasmin uiteraard ook aanwezig. Regelmatig met opvallende foto. Afgelopen weekend dook ze op in bikinibroekje op het strand. "het zonnetje got me like.. all rebel 🤓 happy ☀️day! schrijft Yasmin bij onderstaande foto die je via de link kunt bekijken.


Zien hoe de 27 jarige Yasmin Karssing eruit ziet op het strand? Check de foto op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair