Halle Berry antwoordt geweldig op de vraag 'Wie is je favoriete superheld?'

Halle Berry antwoordt geweldig op de vraag 'Wie is je favoriete superheld?'

De actrice speelde al Storm en Catwoman.

Actrice Halle Berry speelde in haar carrière twee superhelden, namelijk het marvel-personage Storm in de X-Men films en Catwoman in de gelijknamige solofilm. Of ze ooit nog een superheld zal spelen valt te betwijfelen.

Uiteraard is Catwoman meer een schurk dan de held, maar de actrice zal altijd een dubbel gevoel aan de rol overhouden. Storm vulde ze erg goed in, maar de film Catwoman uit 2004 bleek een flop.

Favoriete superheld van Halle Berry
Op Instagram vroeg een fan wat haar favoriete superheld is, en Berry gaf haar antwoord. En dat antwoord is wel vermakelijk, aangezien ze met haar antwoord aangeeft dat ze ook zo haar bedenkingen heeft over de film Catwoman en haar rol daarin.

"Catwoman. De Eartha Kitt-versie, niet mijn versie," was het antwoord van Berry waarmee ze verwijst naar wjlen Eartha Kitt die de rol van Catwoman speelde in de Batman-serie uit de jaren 60.

Berry zagen we de afgelopen jaren in films als John Wick: Chapter 3 - Parabellum en Kingsman: The Golden Circle en in 2022 heeft ze een rol in de rampenfilm Moonfall van Roland Emmerich.



NieuwsFilm

meest populair