Celebrity

Zwoele Romy Monteiro geeft zich prijs in bikini

De Nederlandse celeb heeft zin in de zomer.

door FilmTotaal om 07:05 in Celebrity
Ook komende dagen is het weer mooi weer en dat betekent dat de badkleding weer volop uit de kast mag komen. Het reizen zit er nog niet echt in en dat maakt het mooie weer als een godsgeschenk. Ook Romy Monteiro lijkt er zo over te denken.

De "tv-persoonlijkheid" en actrice timmert lekker aan de weg de afgelopen jaren. Na de deelname van Romy Truggelaar - zoals ze echt heet - aan The Voice of Holland in 2014 speelde ze al in een musical, zagen we haar in andere tv-shows en nam ze een album op.

Ook lijkt ze acteerambities te hebben. Ze is sinds 10 maart dit jaar te zien als Indra Kalkhoven in de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden en wie weet geeft dit haar inspiratie om in films te gaan spelen.

In bikini op Instagram
Instagram is duidelijk de plek waar je foto's van bijvoorbeeld jezelf kunt delen en dat doet Romy maar al te graag. Uiteraard vinden wij dat helemaal niet erg. Laat ze maar komen Romy!

"Ah mooi, nu ik toch je aandacht heb.. Einde of begin al gestreamed?😉🌼🎶," schrijft Romy bij de zomerse foto op Instagram. Check het beeld via onderstaande link.


Zien hoe de 28 jarige Romy eruit ziet in bikini? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair