Hoe 'Ghostbusters: Afterlife' interessant is voor een nieuwe generatie

Hoe 'Ghostbusters: Afterlife' interessant is voor een nieuwe generatie

Gil Kenan over het in stand houden van de franchise.

Een van de schrijvers van Ghostbusters: Afterlife van Gil Kenan onthulde hoe het met de "ziel" van de film zit. Hij vertelt hoe schrijver en regisseur [url=]Jason Reitman[/url] probeert de "vlam aan" wil houden voor een nieuwe generatie filmkijkers.

Ghostbusters: Afterlife pikt de draad 30 jaar na de gebeurtenissen in Ghostbuster II (1989) op. De nieuwe film onthult de nakomelingen van de inmiddels overleden Egon Spengler. De alleenstaande moeder Callie en haar twee kinderen (Trevor en Phoebe) verhuizen naar het slaperige dorpje Summerville in Oklahoma. Daar ontdekken ze hun connectie met de oorspronkelijke Ghostbusters en het nalatenschap van Egon.

Ghostbusters: Afterlife-film
"Zoals altijd als je het over zo'n grote film hebt met zoveel geheimen, moet ik extreem voorzichtig zijn met wat ik zeg over deze film," vertelt Kenan aan de Just The Facts with Alex Zane podcast.

Kenan benadrukte vooral dat de makers van Ghostbusters: Afterlife het uiterst belangrijk vinden dat de franchise voort blijft bestaan. Daarom hebben ze goed gekeken naar wat de eerste film zo populair maakte. "We hopen dat een nieuwe generatie van het publiek dezelfde omvang, spanning, terreur, verbazing, komedie en filmmagie" kan waarderen.

"Dat willen we met onze film echt voort laten leven."

NieuwsFilm

meest populair